4.12.2011

Sateinen sunnuntai ja kaikenlaisia ajatuksen kudelmia :)

Aloin tänään miettiä, kuinka moneen järjestöön ja yhdistykseen minä loppujen lopuksi mahdankaan kuulua. Ja onhan noita: Epilepsialiitto, Syöpäjärjestö, Kennelliitto, kultaisten noutajien rotujärjestö Golden Ring, Sairaanhoitajien Kristillinen Järjestö, Suomen Eläinsuojeluyhdistysten Liitto, kotikuntani paikallinen eläinsuojeluyhdistys, oppilaskunta, kummilapsi on Worldvisionin kautta ... ja lisäksi nämä "tavallaan pakolliset", ammattiliitto ja seurakunta. Mahtoikohan joku vielä unohtua?

Lisäksi saan kanta-asiakkuuden vuoksi alennusta Emotionista, Lifesta, Mustista ja Mirristä, Yliopiston Apteekista ja Jäätelöautosta. Ja bonuskortti on sinne, tänne ja tuonne, ja olen vielä Myytinmurtajien, Cesar Millanin, Iltalehden ja vielä "Ei Kataisen Suomelle" -porukan postituslistalla. Koputtaakohan viimeksimainitun takia kohta Suojelupoliisi ovelle :)))

Eilen illalla lueskelin SEY:n julkaisemaa lehteä "Eläinten ystävä" - ja on muuten hyvä lehti. Jos joku tosi eläinystävä sattuu tätä tekstiä lukemaan, ja on ongelmia sijoittaa johonkin ylimääräiset 10 euroa, niin sillä summalla SEY saa hankittua kodittomalle eläimelle ruokaa viikoksi!

Eikö niin, että eläinystävällämme löytöeläinsuojassakin täytyy olla joulu! Siitä vaan näppäilemään: www.sey.fi/joululahja, tai puhelimella: 020 752 8420.

Itse ainakin meinasin lahjoittaa ruokaa muutamaksi viikoksi, ja jätän sitten muut joululahjat ostamatta. Ilmoitan läheisilleni, että heidän joululahjarahansa on sijoitettu löytöeläinten ruokintaan.

Juteltiin tästä äidin kanssa, ja äiti suhtautui niinkuin odotinkin. Sanoi, että tosi hyvä idea, ja että tietää varmasti, että minun läheiseni luopuvat kaikki mielellään joululahjoistaan eläinten hyväksi. Ja jatkoi vielä, että hänen mielestään kun ihmiset vielä jotenkuten käsittävät elämän kärsimyksen, mutta eläimillä ei ole minkäänlaista ymmärrystä siitä, minkä vuoksi joku on ollut niille paha ja minkä vuoksi ne kärsivät.

Niinhän se on, että kukaan ei pistä pyssynpiippua ohimolle ja sano, että hanki lapsi tai ota koira. Koska se on siis vapaaehtoista, tulee niiden huolenpitoon sitoutua 24/7. Elämänolosuhteet voivat tietysti muuttua, mutta aina täytyy muistaa, että niin lapsella kuin eläimelläkin on sinun luonasi koti.

Äiti meinasi, että hän laittaa itsekin muutaman viikon edestä lahjoitusta SEYn joululahjatilille. Nyt on tiedossa ruokaa löytöeläimille jo moneksi viikoksi!

Ei kommentteja:

Petu (Kasion Fancy Filur) on poissa Kultainen rakkaani nukkui ikiuneen sylissäni 9.2.2019 lähes 14 vuoden ikäisenä. Illalla vielä...