8.5.2012

Elämää Areenalla :)


Hockey-hoitsut pääsi sen verran hengähtämään, että päästiin seuraamaan Suomi-Slovakia matsia oikein aitiopaikoilta.




Ja hockey-bird on tietysti hauska! Ehti se sen verran hidastaa, että päästiin hammashoitaja Susannan kanssa yhteiskuvaan!

Muuten sietää oikein ihmetellä, miten valtava organisaatio oikein onkaan tuommoiset MM-kisat. On siellä porukkaa. Aivan joka erikoisalan lääkäri löytyy ja jos ei satu olemaan paikalla, niin puhelinsoitosta viis minuuttia niin terve! Tässä olen! Ja hoitajia tietysti, meitä tavallisia ensiapuhoitsuja sekä hammas- ja röntgenhoitajia. Ja niin pitää tietysti ollakin.

Mitä nyt sitten on ensiaputoimenpiteitä tehty ja kenelle, niin niistä on suu supussa. Media kyttää aivan joka paikassa. Ja ovat muuten toooooosi röyhkeitä. Nyt mää ymmärrän mitä tarkoittaa paparazzi :)

Kaikenlaista kisakrääsää on myynnissä kalsareista alkaen. On tullut itsekin vähän sorruttua. Mutta onhan tää upea tilaisuus kun kisat on Suomessa! Ja Suomi on hallitseva maailmanmestari! 

Ei kommentteja:

Petu (Kasion Fancy Filur) on poissa Kultainen rakkaani nukkui ikiuneen sylissäni 9.2.2019 lähes 14 vuoden ikäisenä. Illalla vielä...