2.2.2014

Päikkärit :)



Tänään aamujuoksentelujen jälkeen herrasmiesten piti ottaa pienet päikkärit, kun niin rupesi uuvuttamaan :) Niinhän nuo ovat, kuin kaksi marjaa.

Iltapäivällä otin Leon mukaan ja käytiin Mustissa ja Mirrissä, ja Leo käyttäytyi oikein hienosti.
Loppupäivä menikin sitten melko tiiviisti telkkarin ääressä. Mieheni on imuroinut netistä Suomen telkkarissakin pyörivän REVOLUTION-sarjan ykkös- ja kakkos-tuotantokaudet, ja minähän jäin koukkuun heti. Tykkään muutenkin näistä apokalyptisistä tarinoista, ja tässä sattuu vielä olemaan pääosassa Billy Burke :) Eipä muuta tarvita, meikä on töllön edessä kuin liimattuna.

On se kumma, vaikka sen tietää että siellähän ne koneella säilyy vaikka tuhat vuotta ja katsoa voisi milloin vain (eli niitä pakollisia esseitä voisi kirjoitella ja tenttiin lukea, ja tuijottaa sitä Billyä sitten joutoajalla) mutta jotenkin vain itteensä ei saa irti siitä televisiosta. Katsoin eilen yhdeksän jaksoa, tänään yksitoista.  Mä olen kertakaikkiaan toivoton tapaus :)

Ei kommentteja:

Petu (Kasion Fancy Filur) on poissa Kultainen rakkaani nukkui ikiuneen sylissäni 9.2.2019 lähes 14 vuoden ikäisenä. Illalla vielä...