4.3.2010

Neljäs maaliskuuta 2010

Loin juuri itselleni ihan oman blogin. Sinänsä ihme, koska en ole mikään ruudinkeksijä, mitä tietokoneisiin tulee, minulle riittää kun joku on sanomassa mitä namiskuukkelia pitää milloinkin painaa (tämä on sinänsä kummallista koska työssäni hälytyskeskuksessa operoin kuuden tietokoneen näytön kanssa ja hyvin menee).
Olen siis keski-iän kynnyksellä oleva hoitsu Kanta-Hämeestä ja kuljen autolla 70 kilometrin työmatkan Helsinkiin. Joulukuussa yksi sunnuntaiaamu työmatkalla ajoin silloisen autoni rusinaksi tuossa ihan alkutaipaleella (oli hitusen liukasta) ja se meni lunastukseen. Nyt minulla on ihan uusi auto ja kaasujalkakin keveni huomattavasti.
Perheeseeni kuuluu sotilaan ammatista eläkkeellä oleva ja nyt sähköasentajaksi opiskeleva ja samalla omaa firmaa pyörittävä aviomies, 3 tytärpuolta ja poikapuoli sekä kultainen noutaja ja kissa.

4 kommenttia:

Keski-ikäinen nainen kirjoitti...

Heissulivei ja harmaat hiukset!Ja tervetuloa kylään.Olen varannut meille ajan zumbatunnille maanantaina,mutta ollaan varalla.

ps.blogin taustavärin olisin voinut veikata:)))))

Keski-ikäinen nainen kirjoitti...

Hymph..Aamu-uninen ystäväni taitaa vetää sikeitä ja nauttia lomasta:) Tuo sinun kello on ihan Trinadin ja Tobacon ajassa.Nyt kello on 7.50.

Mukavaa päivää.Ja Siunausta päivääsi!

Keski-ikäinen nainen kirjoitti...

Minä en toivottele sinulle "Mukavaa päivää" illalla kellon 21 eli sinun päivityksetkin on ihan..Tymph:/

Helen kirjoitti...

Hei vaan hei rakas ystäväni keski-ihananainen nainen! On ihana Jumalan aamu ja kävin lenkuraisella Petun kanssa, taidan lähteä uudestaan kun tuo aurinkokin paistaa kuin hullu ja niinpä sieltä saa sitä tärkeätä D-vitamiinia. Ensin tarkastan oonko voittanut Kenossa 200.000 euroa, jos oon niin ajan taksilla Veikkauksen pääkonttoriin Vantaalle ja sitten soitan pomolle ja otan vuoden virkavapaata. Huoh. Onhan sitä mukava ajatella.
Mukavaa päivää myös sinne ja soitellaan!

Petu (Kasion Fancy Filur) on poissa Kultainen rakkaani nukkui ikiuneen sylissäni 9.2.2019 lähes 14 vuoden ikäisenä. Illalla vielä...