30.5.2010

Lomille lomps!

Vielä piirun verran alle neljä tuntia, ja loma alkaa! "Vietän" kolmatta yövuoroa, rahayötä (la-su) ja kohtalaisen vilkkaan alkuyön jälkeen nyt rauhoittui meininki totaalisesti. Eilisen puolella kilpailtiin Euroviisujen voitosta, ja Saksan tosi typerä biisi voitti, Suomi ei päässyt edes finaaliin, mikä ei kyllä ollut ihmekään.
Josko sitä tänä vuonna saisi viettää loman ihan rauhassa alusta loppuun; viime kesänä en saanut pitää lomaa ollenkaan kun oli töissä niin kiireistä, sitten aloitin loman lokakuussa ja kerkisin pitää sitä kolme päivää kun soittivat töihin. Lopulta pidin 2009 kesäloman maaliskuussa 2010. Nyt en kyllä vastaa edes puhelimeen jos työpaikalta soittavat, tai vastaan ja valehtelen olevani Kittilässä. "Juu tulisin TOSI mielelläni töihin, mutta pahus soikoon kun oon täällä tunturin juurella nuotion ääressä."
Isä on meillä edelleen. Huomenna tulee täyteen neljä viikkoa, vai jokohan sitä on viisi? Ihan hyvin on mennyt. Hän muuttaa heinäkuun alussa Riihimäelle, että on sitten lähempänä minua ja Akia. Sai asunnon ihan keskeltä kaupunkia. Minusta se on hyvä asia, ja onpahan yksi huoli minulta pois, että pääsen katsomaan jos jotain sattuu, kun isälläkin alkaa jo ikää olla, vaikka onkin vielä hyvässä kunnossa.
Maanantaina pitää alkaa hoitaa rokotusasioita kuntoon tulevaa Thaimaan matkaa ajatellen. Aloitin joskus B-hepatiittirokotukset, muistaakseni niitä piti ottaa kolme piikkiä mutta otin vain kaksi, hoidan sen loppuun, ja A-hepatiitti pitää ottaa kanssa, ja milloinkahan minä lienen viimeksi saanut polion ja jäykkäkouristuksen, en edes muista. Ja malarialääkitys vielä, niin nämä riittää turistialueella, kun ei lähdetä mihinkään viidakkoon. Malarianhan minä olen ammoin sairastanut kun olin Intiassa, mutta siihen ei taida tulla immuniteettia, kun sitä on montaa eri laatua käsittääkseni. Niin, ja vissiin joku Japanin aivotulehdus on kanssa mitä vastaan tarvii rokotuksen, mitähän ne sanoo meidän pienessä terveyskeskuksessa kun menee semmosia pyytämään :)
Oi hitsit kun tuo kahvin juonti kivistää mahaa, mulle sanoi lekuri jo puoltoista vuotta sitten että kahvinjuonti loppuu rouva nyt, teillä on vatsakatarri, mutta eihän sitä pysty ihminen ilman kahvia elämään, vai pystyykö muka. Koittakaapa valvoa kuusi yötä ilman kahvia! On muuten kumma juttu, että mistään muualta maailmasta ei saa kunnollista kahvia kuin Suomesta, jopa ruotsalainen kahvikin on ihan hirveetä. Puhumattakaan jostain Espanjasta tai Kreikasta.
Tuntuu tosi kummalta, että ei tarvii tulla töihin kahteenkymmeneenyhteen päivään. Pitkä aika! Ihanhan minä oon ku muutkin ihmiset, kesäloma ja kaikki!

3 kommenttia:

Keski-ikäinen nainen kirjoitti...

Aivan dorkaa..sä oot kirjoittanut blogiin,eikä mainintaakaan minusta Brrrrr...Mutta miten ihana uutinen,että teidän iskä muuttaa Riihimäelle!

ane yövuorosta

Keski-ikäinen nainen kirjoitti...

Oletko saanut kellon laitettua?? Tai siis Aki on laittanut.

sama ane edelleen yövuorossa

Keski-ikäinen nainen kirjoitti...

Diipadaapaduu...Viimeistä yötä viedään!

ane

Petu (Kasion Fancy Filur) on poissa Kultainen rakkaani nukkui ikiuneen sylissäni 9.2.2019 lähes 14 vuoden ikäisenä. Illalla vielä...