8.5.2010

Thaimaa kutsuu!

Varasin just matkan Hua Hiniin, jonne lähdemme 23.7 kymmeneksi päiväksi, kun ei tuota lomantynkää nyt tähän palaan satu olemaan enempää. Mutta hyvä sekin. Maltan tuskin odottaa! Loma-asuntomme on neljän tähden bungalow, josta löytyy pakollisten uima-altaiden, tenniskenttien, hevostallien, golf-kenttien ja muiden hömpötysten lisäksi kaapeli-tv, minibaari, oma piha, kylpy, suihku ja jopa hiustenkuivaaja. Että kyllä meidän kelpaa! Kymmenen vuotta yhdessä eikä oo käyty Äkäslompoloa pitemmällä. Oon kuullu juttua, että Thaimaassa on tosi halpaa, toivottavasti on, kun ei tuo matkabudjetti oo mikään päätähuimaava.
Ystäväni A. on taas häipynyt kuin piekka Saharaan. Yritin illalla soittaa, niin se katkaisi yhteyden, ja tänään sillä on ollu puhelin kiinni. Ja se on vapailla, että vähän huolestuttaa. Kun en saa häneen mitenkään yhteyttä, muuta kuin lähtemällä ajamaan Kouvolaan, ja sehän voi yhtä hyvin olla poikansa luona Joensuussa. Pelkään, että jotain on sattunut. Täytyykö tässä nyt ruveta soittelemaan paikallisiin Hätäkeskuksiin, vaikka siitähän se A. kyllä raivostuu, jos mitään hätää ei olekaan. Vaikka kyllä tämä oudolta tuntuu, kun joka päivä ollaan yhteydessä ja nyt on mennyt jo viikko ettei oo kuulunut mitään. Täytyy vain rukoilla, että kaikki järjestyy parhain päin!

Ei kommentteja:

Petu (Kasion Fancy Filur) on poissa Kultainen rakkaani nukkui ikiuneen sylissäni 9.2.2019 lähes 14 vuoden ikäisenä. Illalla vielä...