11.7.2011

Israelista ja Suomesta

Matkakuume täällä päässä eikun hiljalleen nousee. Olen lueskellut Israeliin liittyviä kirjoituksia netistä, ja tietysti myös sen ulkoministeriön tiedotteen, jossa ehdottomasti kehotettiin suomalaisia ei-matkustamaan sinne, lähinnä Libyan tilanteen ja muutenkin arabimaissa käyvän kuohunnan takia. Ja vielä, virallisestihan Israel ja Libanon ovat sodassa keskenään, joten Israel on sotaa käyvä maa.

Mutta en minä pelkää. Koen voimakkaasti, että minun on päästävä käymään noilla pyhillä paikoilla. Ja sitäpaitsi, koko Israelin valtion olemassaolon ajan ovat kyllä monet, monet maat yrittäneet sitä miehittää, mutta Israelin armeija on ajanut yrittäjät kartanolle. Pieni, mutta tehokas. Niin on maa säilyttänyt itsenäisyytensä ja meinaa sen hienosti edelleen säilyttää; sinne ei talsita rajan yli niinku että hei jou, mä tulin nyt ja anon sitten sitä poliittista turvapaikkaa. Niskaperse-otteella sinne, mistä olet tullutkin, ja rajalle merkinnät, että tuo tyyppi ei ikinä koskaan milloinkaan astu jalallaan Israelin maaperälle.

Hyvin pieniä yhtäläisyyksiä Suomeen. Pieni maa, ja suuri ja mahtava naapuri oli päättänyt panna täällä hyrskynmyrskyn. Suomen miehet lähtivät mahdottomalta tuntuvaan tehtävään, ja estivät vihulaisen tulon, ja niin me säilytimme itsenäisyytemme. Ilman noita miehiä täällä puhuttaisiin venäjää.

Sitä en ymmärrä, miksi asevelvollisuusikäiset, terveet nuoret miehet pakenevat maastaan miehittäjän tullen, sen sijaan että jäisivät puolustamaan sitä? Jättävät naiset raiskattaviksi ja lapset tapettaviksi ja tulevat itse Pohjoismaihin turvaan rakentelemaan moskeijoita? Tottakai niissä maissa on kamalaa ja ihmiset tarvitsevat apua, kun miehet, joiden pitäisi taistella maansa puolesta, ovat täällä. Raukkamaisuuden huippu.

Siihenpä ne yhtäläisyydet Suomen ja Israelin välillä loppuvatkin. Meille tullaan kuin torppaan kun me ollaan vitun EU:ssa ja meillä on schengen-sopimus. Länsisatamassakaan ei ole enää yhtään rajamiestä. Että wellcome vaan, huumekauppiaat, murhamiehet, autovarkaat ja muut rikolliset. Me annamme teille turvapaikan!

Sitäkään en ymmärrä, miksi valtaväestön oikeuksia saa loukata kaikin tavoin, mutta kun tullaan maahanmuuttajiin, lyödään päähän rasismi-kortilla. Jopa, vaikka maahanmuuttaja rikkoisi Suomen lakia, häntä ei saa tuomita, koska se on rasismia. Mitä ihmettä???? Päteekö tämä sama logiikka, jos mitä menen islaminuskoiseen maahan ja alan rettelöidä ja minut heitetään putkaan. Rasismia? Ei, kun tietysti kunnioitan sen maan tapoja, lakia ja kulttuuria enkä missään nimessä loukkaa valtaväestöä. Miksi tämä ei päde Suomessa? Koittakaa joku selittää niin että yksinkertainenkin ymmärtää. Siksikö, kun täällä on se uskonnonvapaus? Noh, voi tulla järkytyksenä joillekin, mutta mitään profeetta Mohammedia ja Allahia ei ole olemassa.

On vain se Jumala, josta kertoo kristittyjen pyhä kirja Raamattu. Näin minä uskon. Totisesti uskon. Ja Hänen poikansa Jeesus Kristus, joka otti kantaakseen meidän kaikkien synnit jotta meillä olisi armo ja pelastus.
"... ja jokainen polvi on notkistuva minun edessäni
ja jokainen kieli on ylistävä Jumalaa."

Ei kommentteja:

Petu (Kasion Fancy Filur) on poissa Kultainen rakkaani nukkui ikiuneen sylissäni 9.2.2019 lähes 14 vuoden ikäisenä. Illalla vielä...