17.9.2011

Nyt kiehuu sappi

Kehuskelin tässä taannoin, että puhelimeni oli huollossa ja nyt toimii ...
No ei toimi :(
Annahan ko minä rupesin oikein soittelemaan, niin sama vika: kerkisin sanoa moi, niin poikki meni. Ja sama uudestaan. Ja uudestaan.
Ja niinpä multa paloi taas minun kuuluisa pinna, joten äkkiä sim-kortti toiseen puhelimeen ja soitto paikalliseen Experttiin. Vedin oikein syvään henkeä ja tein itselleni selväksi, että puhelimeni toimimattomuus ei ole puheluuni vastaavan henkilön syy.
Mutta änkkäämiseksihän se meni. Kun en voi millään käsittää, että jos tuotteessa on takuuta jäljellä, ja sitä ei pystytä korjaamaan, niin kuluttaja ei saakaan uutta tuotetta. Ei, vaan vehje lähetetään tehtaalle (ja taas menee varmaan monta viikkoa) ja ne siellä sitten miettii asiaa uudestaan. Ihminen, jonka kanssa puhuin, oli sitä mieltä, että semmoista puhelinta ei voi olla, jota ei saa korjattua. Vaikka myönsi kyllä, tutkittuaan tietokonetta, että puhelimeni on periaatteessa uusi, koska kaikki on vaihdettu, mitä voidaan.
No mitä korjaamista siinä sitten vielä voi olla? Ääh ääh, mutku mutku. Mina ei jummarra.
Sen verran vänkäsin väkisellä, että kysyin puhekumppanini nimeä (Sari) ja sanoin, että maanantaina tulen liikkeeseenne ja sanon, että Sari lupasi mulle jonkun kunnollisen varapuhelimen siksi aikaa, kun omani on siellä tehtaalla. En aio soitella enää tuolla vanhalla räpsyllä, josta ei pysty lähettelemään edes tekstareita.
No, Sari piti hetken paljonpuhuvan tauon, mutta totesi sitten: no joo. Saat varapuhelimen meiltä.

Tuli vain mieleeni, että mitä jos vaikka lapsiperheen pesukone särkyisi. Vakuutus ei korvaa, jos korjaus menee takuuseen. Joutuisivatko he pesemään kakkaiset pikkuiset vaatteet nyrkkipyykillä vaikkapa kolmen kuukauden ajan, kun semmoista konetta siis ei ole olemassakaan, mitä ei voi korjata?

Ei kommentteja:

Petu (Kasion Fancy Filur) on poissa Kultainen rakkaani nukkui ikiuneen sylissäni 9.2.2019 lähes 14 vuoden ikäisenä. Illalla vielä...