30.11.2011

Tänne mennään!

Cesar Millan saapuu Suomeen


Oprah Winfreyn, Scarlett Johanssonin, Will Smithin ja Nicolas Cagen koirat on kaikki koulutettu Cesar Millanin oppien avulla. Kirjailijanakin tunnettu tv-kasvo on saanut uskollisen ihailijakunnan Emmy-ehdokkaanakin olleen Koirakuiskaaja-tv-sarjansa kautta.

Pian myös Cesar Millanin suomalaisfaneilla on mahdollisuus oppia suoraan mieheltä itseltään. Säihkyhampainen Millan tuo seminaari-show’nsa ensimmäistä kertaa Suomeen ensi keväänä.

Helsingin Hartwall Areenalla tiistaina 29. toukokuuta toteutuvassa seminaarishow’ssaan Millan jakaa koirapsykologian ymmärtämystään eteenpäin yleisölle ja kertoo kuinka ihmiset voivat tahattomasti luoda koirilleen ”käytösongelmia”. Cesar Millan LIVE -seminaarishow’n lipunmyynti käynnistyy Lippupisteessä torstaina 1. joulukuuta.

Cesar Millan LIVE -seminaarissaan Millan käyttää viimeisintä tekniikkaa edustavaa multimediaa, ja mukana on koiria ja heidän omistajiaan havainnollistamassa hänen konseptejaan. Seminaarishow’nsa ensimmäisellä puoliskolla Millan opettaa yleisölleen kuinka jokapäiväiset asiat, joita kotonamme teemme, saattavat kasvaa koirille käytösongelmiksi. Hän tarjoilee myös vinkkejä ja keinoja koiran rauhallisena ja tasapainoisena pitämiseen kotikonstein. Seminaarishow’n toisella puoliskolla Millan demonstroi kuinka tärkeää ihmisten energia ja johtajuus on koirille. Samalla Millan esittelee yleisölle maailman koiran näkökulmasta katsottuna.

Cesar Millan vetää koko seminaarin englannin kielellä, mutta se on suurimmalta osin tekstitetty suomeksi.

”Kuinka uskomattomiin paikkoihin koirat ovatkaan minut vieneet”, Cesar Millan kertoo. ”Jos minulle oli kerrottu nuorempana Meksikossa kasvaessani, että jonain päivänä matkustaisin ympäri maailmaa oman live-seminaarini kanssa, en olisi varmasti sitä uskonut. Kuntoutan koiria ja koulutan ihmisiä, joten mahdollisuus jakaa lahjani eteenpäin koiranomistajille auttaa minua toteuttamaan visioni maailman tekemisestä paremmaksi paikaksi… yksi koira kerrallaan.”


http://dome.fi/viihde/uutiset/koirakuiskaaja-cesar-millan-saapuu-suomeen

Ei kommentteja:

Petu (Kasion Fancy Filur) on poissa Kultainen rakkaani nukkui ikiuneen sylissäni 9.2.2019 lähes 14 vuoden ikäisenä. Illalla vielä...