11.1.2012

Tieteen Kuvalehden ihmeellinen maailma

Hommasin käyttäjätunnukset Tieteen Kuvalehden nettilehteen, ja siellähän on vaikkasun mitä mielenkiintoista. Ja toisaalta myös ihan hupaisaa ajanvietettä, kuten persoonallisuustesti. Tein sen, ja olihan se toisaalta osittain ihan pelottavan osuva. Tässä:


•Olet tarmokas, toimintakykyinen, itsevarma. Olet myös voimakas ja monella tavalla lahjakas. Puhut aina suusi puhtaaksi ja olet päättäväinen, mutta sinulla on myös taipumus olla itsekeskeinen ja dominoiva. Haluat hallita ympäristöäsi ja saatat toisinaan vaikuttaa muista pelottavalta. Aiheutat usein riitoja.

•Olet kuitenkin huolehtivainen ja osaat luoda ihmissuhteita. Kykysi ymmärtää muita on erinomainen. Olet ystävällinen, pystyt tukemaan muita ja jopa panemaan heidän tarpeensa omiesi edelle. Havaitset toisten tunteet ja tarpeet helposti. Näet, mikä heissä on hyvää, ja annat anteeksi heidän heikkoutensa, olet avarakatseinen ja rehellinen. Osoittamasi tuki ja rohkaisu kumpuaa pyyteettömästä rakkaudesta lähimmäisiä kohtaan. Et unohda silti myöskään itseäsi, jolloin olet sopusoinnussa ympäristösi kanssa etkä tarvitse ulkopuolista tunnustusta. Toisaalta sinulla on taipumus olla herkkätunteinen, imarteleva ja mielistelevä. Tarkoitat hyvää, kun autat toisia, mutta joskus kyse voi olla siitä, että haluat vain tehdä itsesi korvaamattomaksi.

•Sinua kannustaa halu olla tarpeellinen, ja haluat ilmaista rakkautesi muita kohtaan ja tuntea heidän rakastavan sinua.

•Parhaimmillasi autat toisia pyyteettömästi ja epäitsekkäästi

•Ongelmasi on useimmiten se, että et pysty hillitsemään itseäsi.

•Parhaimmillasi pystyt viemään läpi haastavia hankkeita tai jopa tekemään urotekoja.

•Olet vahva ja hallitseva: itsevarma, tarmokas, voimakastahtoinen ja uhmakas.

•Pelkäät olevasi muita huonompi.

•Pyrit hallitsemaan elämääsi kaikin tavoin.

•Haluat osoittaa voimasi ja nujertaa heikkoutesi ja kehittyä merkittäväksi ihmiseksi.

•Teet yleensä kaikkesi, jotta tulisit sekä taloudellisesti että henkisesti riippumattomaksi muista. Olet valmis työskentelemään ankarasti ja ottamaan riskejä ja usein tukahdutat omat tarpeesi. Haluat muiden kannattavan mielipiteitäsi. Olet hallitseva: olet esillä, viet tilaa ja olet äänekäs. Olet ylpeä ja itsekäs etkä kunnioita muiden tarpeita ja tunteita vaan tuputat mieluummin heille omia mielipiteitäsi. Käytät kaikkia keinoja, myös uhkauksia ja rangaistuksia, saavuttaaksesi päämääräsi ja keräät itsellesi paljon vihollisia.

Kun kaikki sujuu hyvin, uskot vankasti siihen, että pystyt toteuttamaan aikeesi. Olet tarmokas, arvovaltainen ja luonnollinen johtaja, jota muut katsovat ylöspäin. Olet aloitekykyinen ja saat paljon aikaan, ja monet hyötyvät voimakkuudestasi. Olet myös rohkea ja pystyt sivuuttamaan oman etusi toteuttaaksesi kauaskantoisia ja jopa historiallisia hankkeita.

•Kun jokin menee vikaan, sinusta tulee häikäilemätön yksinvaltias, joka uskoo, että tarkoitus pyhittää keinot. Olet kovasydäminen, moraaliton ja joskus jopa väkivaltainen ja saatat sortua rikoksen polulle. Sinusta saattaa myös tulla suuruudenhullu, ja kieltäydyt taipumasta muiden vaatimuksiin. Nurkkaan ahdistettuna voit reagoida väkivaltaisesti ja tuhoisasti.


Että semmosta! Muuten olen itse tietysti analyysista jäävi sanomaan yhtään mitään, mutta väkivaltainen ja tuhoisa en ole ikikuunapäivänä. Toista ihmistä ei saa koskaan lyödä! Mutta jotenkin särähti tuo "suun puhtaaksi puhuminen" ja "olet kovasydäminen." Suuni puhun puhtaaksi aina, kun suuni on tsiljoona kertaa nopeampi kuin aivot:))) Ja vaikka olen hirveän herkkä, niin joissakin asioissa ja joitakin ihmisiä kohtaan kamalan kovasydäminen. Tietyt tyypit kun eivät saa minulta muuta kuin pikaisen tuomion. Kuten esmes eläinrääkkääjät ja lasten hyväksikäyttäjät. En mahda mitään, mutta minun sydämessäni ei ole heille lämmön hiventäkään.

Olen taas tehnyt työpäivän aamukymmenestä lähtien, ja tarkoitus olisi päästä kotiin iltakymmeneltä, mutta kuinka ollakkaan, yövuorolainen puuttui eikä saatu keikkalaista mistään, niin pomo sitten kääntyi minun puoleeni, ja kun se on niin söpö ja mukava, niin lupasin jatkaa jonnekin aamukolmeen, mutta sitten kyllä häivyn ja loput pärjätkööt miten pärjäävät. Mulle tulee tähän listaan niin tajuttomasti ylitöitä, että on mahis päästä oikein shoppaileen, jos helmikuun puolessa välissä läpsähtää joku neljän ja puolen tonnin tili näppiin. Mutta ei huolta - mulla kun on vuosituloverokortti, niin maksan sitten loppuvuoden 41,5 prosenttia veroja, kun tulorajat paukkuu joskus syyskuussa.

Jaa, pitäiskö ruveta katteleen jotain töitä. Oon oikeestaan löysäilly koko päivän. Joskus näinkin.

Ei kommentteja:

Petu (Kasion Fancy Filur) on poissa Kultainen rakkaani nukkui ikiuneen sylissäni 9.2.2019 lähes 14 vuoden ikäisenä. Illalla vielä...