29.1.2014

"Paholainen oli roadster-hahmo :) "

Tänään uskototieteen luennolla Pulkkisen Riston, opettajan, dosentin, teologian tohtorin letkautus Jobin kirjaa käsiteltäessä herätti hilpeyttä. Roadster-hahmoksi en ole ennen kuullut paholaista nimitettävän, mutta aika hyvin se kontekstiin passasi. Eikös tuo vähänniinku kierrellyt maita ja mantuja ja ilmestyi sitten paikalle lyömään vetoa Jumalan kanssa ? :)




Kello löi taas yllättäen kaksi, ja minä olen lukenut silmät sirrillään Käytännöllisen teologian kurssiin liittyvää tekstiä "Moral Foundation of the Kindergarten Teacher`s Educational Approach: Self-Reflection Facilitated Educator Response to Pluralism in Educational Context." Juuri tismalleen niin kuivakkaa, kuin miltä kuulostaakin, mutta äärettömän hyvää unilääkettä :) Deadline on 14. päivä; siihen mennessä pitäisi olla muun muassa tähänkin artikkeliin pohjautuva essee valmiina. Liittyy tietysti uskontokasvatukseen ja pedagogiikkaan. Huomenna, tai siis tänään, taidan lintsata kirkkohissan luennoilta ja viettää koko päivän noiden sohvalla löhöävien pienten poikien, Muroman Urhon ja Avilan Teresan seurassa.

Että tämä opiskelu on kivaa :)

Ei kommentteja:

Petu (Kasion Fancy Filur) on poissa Kultainen rakkaani nukkui ikiuneen sylissäni 9.2.2019 lähes 14 vuoden ikäisenä. Illalla vielä...