1.1.2014

Teologian Nestori hyvässä vauhdissa :)



Petu-koira siinä odottaa äiskää junalta. Ja junalla on äiskä viime aikoina kovasti matkustellutkin.
Koko viime kevään pänttäsin Helsingin Yliopiston pääsykokeisiin - selvitin ne, ja aloitin teologisessa tiedekunnassa 26.8.2013. 
Olen niin iloinen ja ylpeä saavutuksestani, joka on ollut unelmani, ja joka vaati kovan työn!

Nyt, kun syyslukukausi ja sitä myötä filosofian ja etiikan kurssi, esseet, ryhmät, luennot sekä tentit ja ruotsi ja englanti sekä uskontotieteen eka osio on selvitetty on aikaa vihdoin viimein kertoa kuulumisia tähän blogiin. Vaikka toki Uuden Testamentin eksegetiikan tentti häämöttää heti kolmannen periodin alussa :)

Vielä ei ole läheskään aika valita pääainetta, mutta eksegetiikka minua kovasti kiinnostaa. Varsinkin kun osan kurssista voi suorittaa israelilaisen proffan johdolla kaivauksilla ihan siellä paikan päällä Pyhässä Maassa. 

Sivunaine on linjallani pakollinen jossain toisessa tiedekunnassa, ja mahdollisuuksiahan riittää. Tulisiko minusta lääketieteellisesti suuntautunut teologi? Tai juridisesti? Tai käyttäytymistieteellisesti? :) :)

Maanantaina 13.1 aloitan Systemaattisen Teologian osaston alaisuuteen kuuluvan luentosarjan "Johdatusta Kirkkojen maailmanneuvostoon ja lähetysajatteluun."  Mahdollisuuksia on niin paljon ja olen niin innostunut. Suoritustapa voi vain vähän olla hankala: luentopäiväkirja sekä kirjaessee: Tomas Sivuten kirjasta "The Theology of Mission and evangelism."  -hoituu :)


Siellä yliopistoteinien joukossa kertakaikkiaan nuortuu, ja pitäähän se muistisairaudetkin loitolla kun joutuu käyttämään päätään ihan huolella.

Niin ja viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä: meidän Petu saa lähiaikoina Kultaisen Pikkuveljen <3
Valokuvia luvassa!

Hyvää ja Siunattua Uutta Vuotta teille kaikille sisarille ja veljille Jeesuksessa Kristuksessa!
Muistakaa, että Herra on aina kanssamme!

Ei kommentteja:

Petu (Kasion Fancy Filur) on poissa Kultainen rakkaani nukkui ikiuneen sylissäni 9.2.2019 lähes 14 vuoden ikäisenä. Illalla vielä...