22.2.2014

Systemaattinen teologia, I love you :)

 "Konstruktiivinen empirismi, looginen empirismi ja instrumentalismi ovat yhtä mieltä siitä, etteivät teoriat pyri totuuteen havaitsemattomissa olevien entiteettien suhteen, minkä tieteellinen realismi kieltää."

Siis kertakaikkiaan ratkiriemukasta :) Luen tenttiin, ja joka toinen sana on sellainen, että se pitää etsiä jostain ja selvittää mitä tarkoittaa. Oisin vain halunnut tarkan selvityksen konstruktiiviselle empirismille, mutta eihän tosta mitään ymmärrä. *HUOH*

Muuten tykkään kyllä systiksestä kovasti. Professori Miikka Ruokanen on pitänyt eläviä ja värikkäitä luentoja. Mii laik :)

"Jokainen, joka aukaisee suunsa lausuakseen 
jotain Jumalasta, on dogmaatikko! – Parempi 
olla sitä tietoisesti kuin sokeasti! 
■ Ilman tervettä teologiaa kirkon toiminta on 
sokeaa." 
(Miikka Ruokanen)


Meidän "pikkuiset" pojat pitää opiskelijalle seuraa, ja tytärpuoli (joka on kyllä ollut elämässäni neljätoista vuotta, suurimman osan omasta elämästään kun on nyt 18v) on myös käymässä ja katselee isänsä kanssa vanhoja valokuvia. Sehän herättää tietysti naurunpyrskähdyksiä koko porukassa, hiustyyli ja vaatteet ja kaikki. 

Tyttö on minulle tosi rakas, nyt on mukava lauantaipäivä perheen kesken <3 

Kiitos Herra näistä rakkaista ihmisistä ja eläimistä, varjele aina heitä ja kulje rinnalla.


Ei kommentteja:

Petu (Kasion Fancy Filur) on poissa Kultainen rakkaani nukkui ikiuneen sylissäni 9.2.2019 lähes 14 vuoden ikäisenä. Illalla vielä...