25.4.2014

"Montessoripedagogiikan pohjalta nousevat lähestymistavat"

Oi, onneks proffa oli niiiiiiiiiin ihana, että kun laitoin eilen sähköpostia ja valittelin kiireitä, kirjanpuutteita ja vaillinnaista valmistautumista (ja on mulla kyllä mahatautikin) hän vastasi, että voit toki jäädä pois tentistä (siis tänään) ja tulla joko 16.5 tai jopa 14.8 rästitenttiin. Hurmaava tyyppi!

Nyt ei olis tälle keväälle "enää" kuin siis se Käytännöllinen teologia (jos yritän ehtiä 16.5), Dogmatiikka 29.4, Kirkkohissan essee eikä tenttituloskaan ole vielä tullut, TVT-ajokortti 9.5 (sen suorittaminen on edellytys, että edes pääsee osallistumaan muutamille kursseille ens lukukaudella.) Ja sitten se kovan onnen Moderni teologia, suoritin ryhmät etänä mutta en ehtinyt luennoille joten pitää tenttiä, 26.6, kirja on englanninkielinen tiiliskivi.

Ehkämä haukkasin vähän liian ison palan kun nappailin noita kursseja joille en edes ehtinyt, mutta ainahan kannattaa yrittää eiks jeh? Systiksen luennoilla en vissiin ollut kuin neljällä, ja silti tentistä tuli kolmonen. Eksegetiikan luennoilla en ollu kuin kerran ja tentistä tuli nelonen. Mutta en silti tuudittaudu siihen että näin menee aina, ja sitä paitsi mä HALUAISIN istua siellä luennoilla, aiheet kiinnostaa, mutta hemmetti kun on taloudellisista syistä pakko käydä töissä. En todellakaan aio venyä Yliopistolla seitsemää vuotta, vaikka henki menis niin viidessä on tutkinto selvitettävä.

15.5. mulla alkaa kesäyliopistossa heprean intensiivikurssi, jos sen nyt sais suoritettua ennen syyslukukautta niin sit se ois siinä, yks pakollinen klassinen kieli vähemmän ja 10op. Syksyllä voisi sitten aloittaa vaikka latinan - välttelen sitä kreikkaa niin pitkälle kuin mahdollista, on kuulemma järjettömän vaikeaa.

Asiasta kukkapurkkiin, kävin eilen muuten mammografiassa. Hiukan kun etukäteen jänskätti, niin lueskelin netistä kaikkea mahdollista aiheesta, ja sattuu kuulemma kamalasti ja tissit on kipeet kuukauden jälkikäteen. Äiti sit sanoi puhelimessa, että no höpsis. Ja eihän se mitään sattunut, todellakaan. Röntgenhoitajan kanssa sitten naureskeltiin, että "kyllä äiti tietää."

Ja on mulla ihan järjetön ikävä Jerusalemiin. Ens syksynä on taas haku vaihtoon; olisi mahdollisuus hakeutua suorittamaan sivuaineopintoja mm. Tel Avivin yliopistoon 1-12 kuukaudeksi. Jos mä nyt alan varovasti isännälle puhua, niin se saattais pikkuhiljaa lämmetä ajatukselle :)



Ei kommentteja:

Petu (Kasion Fancy Filur) on poissa Kultainen rakkaani nukkui ikiuneen sylissäni 9.2.2019 lähes 14 vuoden ikäisenä. Illalla vielä...