27.4.2014

"Se on Herra!"

Olin tänään ystäväni Ullan kanssa ehtoollisjumalanpalveluksessa. Voi juku, että "jopa pit pappi soarnan" - oli niin ihana saarna, ja niin ihana saarnamies, että itkin ja nauroin vuorotellen, ja niin teki koko kirkkokansa.

Poislähtiessä papit asettuivat kättelemään lähtijöitä, ja tartuin saarnamiehen käteen ja kerroin hänelle että opiskelen teologiaa ja kiitin upeasta saarnasta jonka kuulemisesta nautin. Vanha pappi hymyili minulle ja sanoi: onpa kiva saada tänne uusia saarnaajia.

Punaisena lankana läpi saarnan kulki opetuslasten masennus Jeesuksen kuoleman jälkeen, ja se, kuinka he eivät Pääsiäisen jälkeen ensin tunnistaneet Ylösnoussutta Herraa. Ja Genesaretin järven rannalla oli ateria valmiina - kaikki on jo valmiina.

Ehkä Jeesus tulee meitä vastaan arjessa, ehkä kohtaamme Hänet lähimmäisissämme, mutta emme vain tunnista Häntä? Emmekä ymmärrä, että kaikki on jo valmiina?


Kuuntelen kuulokkeilla RadioDeistä Taivaan ja Maan Välillä- ohjelmaa, ja nää mussukat nukkuu. Meidän Leo kertakaikkiaan jumaloi isäntäänsä. Kattokaa nyt mikä tyytyväinen ilme :)

Ei kommentteja:

Petu (Kasion Fancy Filur) on poissa Kultainen rakkaani nukkui ikiuneen sylissäni 9.2.2019 lähes 14 vuoden ikäisenä. Illalla vielä...