19.3.2010

Äkkiä eroon rahoista -kampanja

Tulipahan vähän nettishoppailtua Ikeassa. Kirjahylly ja hyllykkö ja rahaakin paloi vain 376 eukkia. Nero kun olen näiden tietsikoiden suhteen, niin tilasin kaikkea tuplaten, ja soittivat sieltä, että haluaako rouva tosiaan näin paljon tätä tavaraa ... no ei rouva halunnut. Mutta ihanaa vähän sisustaa. Tavarat ei sinänsä olleet kalliita, mutta kotiinkuljetus maksaa 109 euroa, mikä on minusta siivoton hinta. Vaikka toisaalta, asutaanhan me aika kaukana lähimmästä Ikeasta ja kyllähän sekin maksaisi, kun vuokrattais peräkärry ja lähdettäis itse niitä hakemaan, puhumattakaan vaivannäöstä.
Täytyy vähän mainostaa sitä E-Epaa. Eipä oo ahistanu sen koommin, kun oon niitä ruvennu syömään. Minä uskon siihen, että Jumala johdatti minut siitä kertovan artikkelin äärelle, kun oli oikein paha olla.
Pomokin lähestyi sähköpostilla, että sais toivoa kesälomia. Mulle nyt ihan sama, millon sen pitää, mutta ehkä ei ois ihan kiva heti toukokuussa eikä toisaalta syyskuussakaan. Aki täyttää lokakuussa 50 ja sillon nää hilpasee Kyproksen saarelle kahdeksi viikoksi. Ollaan oltu 10 vuotta yhessä eikä oo käyty Äkäslompoloa pitemmällä, ei edes Tallinnassa.
Pääsiäislistassa on 9 päivää vapaata. Oispa kiva, kun ois joku sivutyöpaikka mihin vois mennä vähän tienaamaan, kun se menee muuten makoiluksi. Mihkään sairaalaan en viitti mennä, jos teen toista työtä niin se vois olla vaikka bensa-aseman myyjä niin ois vähän vaihtelua. Varmaan hilpasen taas Kouvolaan zumbaileen ja otan sitten A:n mukaani ja tuon sen meille ja katellaan zumbapaikka Riksusta.
Isän auto on ollu tuossa meidän talon päädyssä talviteloilla ja se kuvittelee saavansa haettua sen Kajaaniin huhtikuussa -kesärenkailla. Ei tuu tapahtumaan. Nää lumet sulaa joskus heinäkuussa, viime yönäkin tuli kymmenen senttiä lisää.
Kummallinen talvi. Mutta ihanaa, että pakkaset on loppuneet.

Ei kommentteja:

Petu (Kasion Fancy Filur) on poissa Kultainen rakkaani nukkui ikiuneen sylissäni 9.2.2019 lähes 14 vuoden ikäisenä. Illalla vielä...