20.3.2010

Ja sit kävi silleesti

Yhteentoista piti tulla aamulla töihin, mutta soihan se puhelin illalla yheksän jälkeen, että etkö tulis vaikka yheksään kun taas puuttuu yks päivystäjä .... no minähän oon firman mies (ja rahanahne) ja lupasin tulla, ja niin sitä on tullu istuttua tunti jos toinenkin ja on ollu niin kiiru ettei kerinny ees syömään. Onneks oli evästä matkassa, mun vakituiset kebabit ja soijajugurtit. Mutta kaikesta huolimatta tämä on mukavaa työtä, ja työkaverit on ihan ykkösiä.
Maanantaina meille tulee ihka uus tietokoneohjelma joka on kai jossain Ruotsissa kehitelty, tosi loistava systeemi mutta ehkä hippasen monimutkanen kun on tottunu tähän yksinkertaseen. Vaihto on aamulla klo 09, eli tasan just sillon kun meikällä alkaa työvuoro - ollaan me siihen koulutusta saatu mutta se oli englanninkielellä ja osaksi ruotsiksi. Veikkaan, että päivystyshuoneen yleisimmät sanat on maanantai- aamuna "eiku", "oho" ja "voi vittu".
Sitä odotellessa!

Ei kommentteja:

Petu (Kasion Fancy Filur) on poissa Kultainen rakkaani nukkui ikiuneen sylissäni 9.2.2019 lähes 14 vuoden ikäisenä. Illalla vielä...