7.3.2010

Kouvolasta kajahtaa!

Täällä ollaan, sanoi Mooses Jumalalle! Anne-ystäväni kanssa olemme jutelleet ja jutelleet, saunoneet ja nauraneet paljon. Terapeuttista! Tapaamme harvoin, vaikka välimatkaa on vain 120 kilometriä. ´Molemmat kun olemme kolmivuorotyössä, niin vapaat osuu harvoin yksiin. Puhelimessa puhumme päivittäin, parhaina useamman kerran. Olemme tunteneet 27 vuotta ja ystävyys vain syvenee. Olemme monissa asioissa ihan erilaisia, mutta kaiketi kuitenkin sukulaissieluja. Odottelemme tässä Annen poikaa tulevaksi hiihtolomaa viettämään Joensuusta, hänen mukanaan tulee myös saksanpaimenkoira Dana.
Kassissani istuu Liisa-kissa, ja Nysä-kissa oli kanssamme saunassa. Erikoisia eläimiä! Liisa luultavasti tuumaa, että lähtiessäni pistän kassin kiinni ja huomaan vasta kotona, että sain Roosakissalle kaverin. Taitaisi Annelle tulla ikävä. Odotan jännityksellä, mikä hässäkkä alkaa kun Dana pääsee päsmäröimään!
Pakkanen ulkona kiristyy pikkuhiljaa, onneksi tuli lohkolämmittimen johto mukaan että saadaan auto huomenna käyntiin. Lunta on niin paljon, että sulaneeko juhannukseen mennessä?

2 kommenttia:

Helen kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Keski-ikäinen nainen kirjoitti...

Olemme siis ihan vauvasta tunteneet!

Petu (Kasion Fancy Filur) on poissa Kultainen rakkaani nukkui ikiuneen sylissäni 9.2.2019 lähes 14 vuoden ikäisenä. Illalla vielä...