18.7.2011

Iltalehti: Nuori nainen raiskattiin Turussa

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kaikessa rauhassa kadulla kävellyt suomalainen nuori nainen kohtasi kauhun hetket, jota ei kenellekään soisi. Kaksi miestä hyökkäsi hänen kimppuunsa, raahasi porttikonkiin, pahoinpiteli ja raiskasi.
Tekijöinä kaksi ulkomaalaista miestä, toinen ihonväriltään hyvin tumma ja toinen hieman vaaleampi.
No niinpä niin. Ansku mä arvaan. Heidän mielestään valkoihoinen nainen on vääräuskoinen lutka ja sille saa tehdä mitä vaan. Ja ovat luultavasti kotoisin siitä maanosasta, jossa piti olla niin hirveä hätä että piti päästä Suomeen turvaan. Tekemään mitä? Raiskaamaan ja pahoinpitelemään?
Miksi kukaan ei enää vahdi, ketä meidän maahamme tulee? Miksi tällaisiin törkeisiin rikoksiin syyllistyneitä ei karkoiteta maasta, riippumatta siitä onko heillä täällä vaimo, lapsi, isä, täti tai mummu? No siksi, kun se on hemmetti soikoon RASISMIA.
Kahtokaahan vaan, kun yhdenkin ministerin lapsi tai serkku joutuu ulkomaalaisen raiskaamaksi tai pahoinpitelemäksi, täällä muuttuu valssin tahti. Siihen asti me tavalliset pulliaiset vain elellään, pelätään ja ollaan epäluuloisia.
Ja siinä sivussa saa kaikki tavalliset, kunnolliset, lainkuuliaiset ulkomaalaiset kärsiä muutamien mätämunien puolesta.

Ei kommentteja:

Petu (Kasion Fancy Filur) on poissa Kultainen rakkaani nukkui ikiuneen sylissäni 9.2.2019 lähes 14 vuoden ikäisenä. Illalla vielä...