6.2.2012

Nyt se on selvä - mä muutan Israeliin

Eilen aamulla saatiin meidänkin kylällä -32 astetta rikki. Mutta meidän Petuhan ei välitä vaikka olis absoluuttinen nollapiste, joten eikun lenkille. Vanhana kainuulaisena sitä tietää, että tuommosilla pikkupakkasilla sitä pistetään vaan toppahousua jalkaan ja rukkasta käteen, ja painutaan pihalle. Ei minusta kyllä näkynyt kuin silmät pipon ja kaulaliinan välistä.

Tänä aamuna oli ihan toinen juttu. Pakkasta vaivaiset -6,5 astetta ja sama kuin olis mennyt lenkille pelkissä verkkareissa. Mutta työmatka oli ihan ranteet auki-reissu. Ajoin tankille, ja kas kummaa, diesel-letkut ei toimineet "pakkasen" vuoksi. Minkä hemmetin pakkasen? Kuus ja puoli astetta. No minä tankata jurnutin ja se kävi tosi hitaasti, pistin kortilla kuuskymppiä ja kun olin 20 minuutin päästä päässyt kahteenkymppiin, niin mittari sanoi CLOSE.

No onneksi siinä toisella mittarilla oli joku ABC:n henkilökuntaa ja se hoiti asian rahojeni ja naftojeni puolesta, mutta kun vielä hain kahvin ja vissypullon, niin enhän minä siinä ruuhkassa enää mihinkään töihin ehtinyt. Tosin en myöhästynyt kuin 3 minuuttia, kun ajoin törkeetä ylinopeutta ja ohittelin oikeelta :)

Eilen illalla katoin sitä presidentinvaali-iltaa noin 6 minuuttia. Ensin kaks minuuttia kun tuli ennakkoäänet, ja sitten neljä minuuttia kun tuli ne loput äänet. Sen verran, että jos olis ollu haulikko, olisin paukassu telkkarin hajalle kun näin Kataisen mairean naaman. Niin sitä saatiin sitten kokkaripressa, kokkaripääministerin ja kokkariulkoministerin lisäksi. Jos ei presidentillä oo juurikaan valtaa, niin kyllä se tuommosen taustaporukan kanssa jotain saa junailtua. Eli eipä tässä muu auta, kuin muuttaa maasta :) Jerusalemissa on kansainvälinen sairaala sekä paljon kristillisiä yhteisöjä, joilla on sairaaloita ja paikkoja syrjäytyneille, eksyneille ja hyljeksityille. Eiku matkaan!

Ei kommentteja:

Petu (Kasion Fancy Filur) on poissa Kultainen rakkaani nukkui ikiuneen sylissäni 9.2.2019 lähes 14 vuoden ikäisenä. Illalla vielä...