31.3.2014

Neljä päivää vapaata, Revolution S2E17, Billy Burke ja Jason Momoa :)


Niinku yritäppäs tässä opiskella :) Tosin onhan tuo Roosa-neito nyt senverran kohtelias, ettei ihan näppiksen päälle asettunut. Ja ehkä hän vain halusi tulla sanomaan, että nyt on aika pitää tauko.

Alkoi siis neljän päivän vapaat, siis töistä, mutta Yliopistolle "pitää" mennä joka päivä. Siis saan mennä. Oli tosi ihanaa tulla tänään töistä kotiin, kun koneelle oli "imuroitunut" Revolution-sarjasta kakkostuotantokauden uusin, jakso 17 (olen siis niin koukussa) ja Red Road-sarjan uusin jakso. Fanitan Billy Burkea ja Jason Momoaa, tietenkin - täytyyhän sitä nyt jotain iloa silmällekin olla, kun kaiket päivät vain kattelee noita professoreita jotka kyllä luennoimastaan mielenkiintoisesta asiasta huolimatta ovat itse kuin palanen elävää kirkkohistoriaa :)

Perjantaina tapasin pitkästä aikaa tuttua Virpi-pappiani, jonka kanssa nähdään aina silloin tällöin ja kun nähdään, puhutaan pitkään. Virpi on tavallaan minun henkilökohtainen sielunhoitajani. Nyt on mennyt pitkä aika edellisestä kerrasta ja sinä aikana, kun olen opiskellut teologisessa, ei olla nähty kertaakaan. Ja juttua riitti :) Virpi lupasi kreikan ja heprean oppikirjansa ja muistiinpanonsa minulle, kun ne jostain kätköistään löytää - ja onpahan hyvä syy hänelle siivota autotalli ...


Nyt ainakin Petulla repii leukoja, ja niinpä minullakin. Kai se on jo ruvettava nukkumaan, aina tuppaa menemään näin hirmu myöhään.

Mutta kyllä tuo meidän Leo sitten on viisas. Hän kun herättää meidät - joka ikinen aamu - kello yhdeksän, plus miinus viisitoista minuuttia. Pää kohoaa ja kuonosta kuuluu jännä ääni, "kuau." Vapaapäivän aamuna tekisi mieli nukkua pitempään ja sanon toivorikkaana: Leo, kuono kiinni. Menee kymmenen sekuntia ja taas: kuau. Ja sitä jatkuu ja jatkuu, ääni vähän kovenee ja muuttuu vaativammaksi, kunnes joku nousee ylös.

Aika ärsyttävää, sinänsä :)

No viime yönä muuttui kesäaika, mutta eipä Leo mennyt lankaan. Sen sijaan että se olisi herättänyt tavallaan siis kello kahdeksan, niin seitsemän minuuttia yli yhdeksän pää kohosi Akin kyljen takaa ja kuului varovainen "kuau."

Olin hereillä ja olin sitä vähän jo odotellutkin, ja kyllä minua tuppasi naurattamaan!

Näin tämmöisen fasessa, ja kyllä me suomussalmelaiset peukutettiin! Mikä matkailuvaltti - tämmöinen kyltti kun olisi tien varressa, kyllä turisteja virtaisi ihan mielenkiinnosta katsomaan, että mitäs porukkaa täällä majailee. Mutta sitten varmaan joku keksisi, että se on rasismia tai kiihottamista kansanryhmää vastaan tai jotain.

Vaikkakin kyllä ihan totta. Sinnehän se ryssä Talvisodassa pysähtyi, minun kotiseudulle.


Ei kommentteja:

Petu (Kasion Fancy Filur) on poissa Kultainen rakkaani nukkui ikiuneen sylissäni 9.2.2019 lähes 14 vuoden ikäisenä. Illalla vielä...