2.4.2014

”Als sie die Kommu­nisten abholten”

 Siis voi näitä <3
Yhtenä yönä tässä hapuilin pimeässä vessaan, ja kun tulin takaisin, niin näin nämä nuppuset taas nukkui, kumpikin umpiunessa.

Tänään tuli odotettu uskontotieteen kakkososion tenttiarvostelu, ja sieltä tuli 3 ! Kolmososio suoritetaankin siis esseenä, pohjana Ninian Smartin kirja Choosing a faith. Sitten on uskontotieteen perusopinnot suoritettu eikä siihen tarvii enää ikuna palata, jos ei sitten iske mielenhäiriö pääainetta tai sivuainetta valitessa :)

Eilen sain vihdoin viimein päätettyä pitkän suhteeni Avilan Teresaan, eli kirkkohissan essee tallentui gradupohjaan ja lähti valmiina arvioitavaksi. Nyt en voi muuta kuin kaivaa sormet polviin, että se hyväksyttäisiin kertalinttuulla; olin kertakaikkiaan menettää hermoni gradupohjan asetusten kanssa, kun en oo mikään varsinainen "nörtti." Jos se sieltä bumerangina palautuu, se tietää uutta räpläämistä ja räpeltämistä. *Huoh*

Maanantaina on sit kirkkohissan tentti. Kaikki luentomuistiinpanot ja kirjoista tehdyt referaatit saa olla mukana, joten tähän on joku koira haudattuna. Luultavasti tentti on niin vaikea, että papereista ei ole mitään hyötyä ja selaat aivan turhaan epätoivoissasi sitä viissenttistä paperipinoa :)

///

”Ensin ne tulivat hakemaan kommunistit, ja en puhunut mitään koska en ollut kommunisti.
Sitten ne tulivat hakemaan ammattiyhdistysihmiset, ja en puhunut mitään koska en ollut ammattiyhdistyksessä.
Sitten ne tulivat hakemaan juutalaiset, ja en puhunut mitään koska en ollut juutalainen.
Sitten ne tulivat hakemaan minut, ja silloin ei enää ollut ketään joka olisi puhunut puolestani.”


(Martin Niemöller, 1892 - 1984)


Ei kommentteja:

Petu (Kasion Fancy Filur) on poissa Kultainen rakkaani nukkui ikiuneen sylissäni 9.2.2019 lähes 14 vuoden ikäisenä. Illalla vielä...